مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی انتقال سند زمین

با سلام بنده زمین سند دار منگوله دار که در سال1382سند خورده در سال 1395خریداری کردم به نام خودم انتقال دادم. الان همان زمین را به کسی دیگر فروختم و در انتقال سند نامه ای که جهاد باید به عنوان بلامانع بودن که در سال95 گرفتم الان به من بدهد، نمی دهد و دوباره یک نامه نوشت داد و گفت اول شما از منابع طبیعی جواب بیاورید تا بعداً من جواب بدهم. من گفتم شما یک بار در سال 95جواب دادید الان چرا قبول نمی کنید در جواب گفتند دستور جدید است. حالا بنده رفتم منابع طبیعی تالش بعد از راهنمایی در سامانه سامط ثبت نام کردم. اداره منابع طبیعی گفت که عرصه مورد ارایه فاقد نقشه اجرای ماده ی 56 میباشد. حالا من این زمین سند دار خریدم جزو منابع ملی محسوب میشه یا مستثنیات است ؟ اگر ملی شد من چگونه حق خودم را ثابت کنم و چگونه شکایت بکنم؟ لطفاً راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام‌
اگر زمین در محدوده خارج از شهر قرار دارد شما باید حسب مورد دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت یا
دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده واحده و افزایش مستثنیات به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید.