مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو متواری شده

سلام . خودرو ی پژو پارس مشکی در اتوبان تهران کرج اتوبان فهمیده زده متواری شده پلاک خودرو رو در حین تصادف ماشین ندارم دوربین کنترل ترافیک در اتوبان هست چجوری پیگیر شم تا دوربین پاک نشده. ممنون

پاسخ ها :

محمد امین حامدی پور

محمد امین حامدی پور :

با شکایت در مرجع قضایی درخواست صدور دستور از مرحع قضایی به راهنمایی و رانندگی مبنی بر بررسی دوربین ها رو درخواست بفرمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سریعا به پلیس راهور ناجا مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت خود را مطرح کنید تا مقام قضایی بررسی کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت تصادف غیر عمد به علت بی احتیاطی کنیدو درخواست بازبینی دوربین محل تصادف کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام با نامه از دادگاه به راهور

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کنید و درخواست بررسی دوربین ها را هم داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به پلیس راهنمایی و رانندگی در قالب درخواستی تقاضای چک کردن دوربین‌ها را بدهید.