مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان عدالت اداری

باسلام و خسته نباشید خدمت تمامی وکلای گرامی. من علیه اداره تامین اجتماعی شهرستان خودم بدلیل عدم اجرای حکم رای اداره کار از طريق دیوان عدالت اداری شکایت کردم و خوشبختانه دیوان رای به نفع من صادر کرد و پرونده قطعی شده و جهت اجرای حکم به اجرای احکام دیوان‌ ارجاع شد و تا الان تامین اجتماعی رای دیوان و اداره کار را اجرا نکرده و پرونده توسط اجرای احکام جهت مجازات تامین اجتماعی را به شعبه قبلی رای صادره را ارسال کرده و الان این رای برای اومده

در خصوص گزارش شعبه اجرای احکام دیوان عدالت اداری نظر به اینکه دادنامه شماره ... در تاریخ 1401/04/01 صادر و علیرغم ابلاغ دادنامه صدور اجرایی نسبت به اجرای مدلول دادنامه قطعی اقدام نشده است علیرغم احضار مسئول مربوطه به موجب تبصره 3 ماده 110 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری نامبرده در دیوان حضور نیافته و دفاع موثر یا درخواست استمهال ابراز و ارائه نکرده است علیهذا با این اوصاف استنکاف رئیس اداره تامین اجتماعی شهرستان محل محرز و مسلم بوده و مستنداً به ماده 112 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری حکم بر انفصال نامبرده از خدمات دولتی به مدت پنج سال و جبران خسارت وارده به شاکی صادر و اعلام میدارد. رای صادره ظرف مهلت بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در شعب محترم تجدید نظر دیوان عدالت اداری می باشد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله منتها قطعی نشده و مدت تجدید نظر باید سپری شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال خود را مشخص نکردید ولی این رای قابل اعتراض هست باید منتظر شوید تا قطعی شود