مشاوره حقوقی رایگان - استخدام فرهنگی

سلام خداقوت
پسرم در رشته تجربی قبول شده بود و برای گزینش فرهنگی دعوت کرده اند و برای سلامتی جسمی و از معلومات دینی و تحقیقات محلی و غیره مورد تایید شد و این خوشحالی، به خانواده فقیر ما تحولی سرشار از شادی و نشاط را بخشید و تا روزی که جواب مردودی غم سنگین و تلخ را دوباره به زندگی ما پیوند زد وما برای مطمئن شدن به مرکز گزینش آموزش و پرورش همدان رفتیم علت را جویا شویم گفتند که رتبه ایشان نسبت به بقیه رتبه اش کم است منم گفتم رتبه اش کم است چرا به مردم ضربه روحی روانی می زنید و عذابی که می کشند اصلاً قابل قبول نیست چون مادر با کارکردن در صحرای روستا کشاورزی انجام می داد با پولش گوسفندی خرید و قربانی که نذر کرده بود و با تمسخر در و همسایه روبرو شدیم چکار کنیم نه سروزبان داریم نه سوادش را داریم نه پولش را و نه پارتیش جزء خداوند کریم مهربان به هیچ کس امید نداریم
ممنون ازشما بزرگوار راهنمایی کنید عالی می‌شود

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که حقی از شما تضییع شده است می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری به عمل آورید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری به عمل آورید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت قابل پیگیری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست موضوع را از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تز دیوان عدالت اداری با ارایه مدارک پیگیزی کنید