مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ساختمان

با عرض سلام و خسته نباشید. موضوع 3 طبقه ساختمان که از عقب همباد همه همسایه ها هستم و یکی از همسایه هام طبقه اول ملکش را تا ته زمینش ساخته منم ساختم ولی یکیش حیاط داره . منتهای مراتب خونه بغل دستیم یک طبقه و قدیمی ساخته و 2/5نیم از عقب حیاط داره ولی من سقف حیاطم را ساخته ام طبقه پایینمم تجاری ساختم الان شکایت کرده برق گاز تلفنم را قطع کردن و اداره برق هم به من اطلاع نداده وسایل برقی هم اکثرنش سوخته دوتا هم مستاجر دارم لطفا راه کار دهید. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی مدارک دارد