مشاوره حقوقی رایگان - انباری

با سلام و احترام خدمتتون. عرض کنم یک از یک ساختمان 4 واحدی یک واحد خریداری کردیم. که 4 عدد انباری نیز دارد موقع دین واحد سازنده یک انباری را به عنوان انباری واحد به ما معرفی کرد. متاسفانه بعد از معامله و دریافت سند دیدیم که برای واحد ما و یک واحد دیگر از 4 واحد انباری را مشاع ثبت کرده. الان باید چکار کنیم که به حق مالکیت خود جهت انباری ها برسیم. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوا کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به قرارداد الزام به انجام تعهد مطرح نمایید