مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام الاختیار

باسلام خدمت شما سروران گرامی،
بنده از پدرم وکالت تام الاختیار داشتم و با رضایت ایشان ملکی را به نام خود و برادرم قولنامه کردم و اثر انگشت به جای پدرم زدم، بعد دو ماه پدر فوت کرد، ولی در وکالتی که پدر بهم داده بود نام و مشخصات ملک درج نشده بود، ایا این قولنامه درست است.
ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر وکالت تام داشته اید مشکلی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر وکالت تام بوده ایرادی ندارد اما خالی از ابهام و تردید نیز نمی باشد