مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه 10ساله

سلام خسته نباشید.
یک شخص تهرانی پرونده چک بوده محکومم میکنه و طرف بخاطر تامین اموال آمد شمال ملکم رو توقیف کرد دادگاه شمال نیابتی کار دادگاه تهران رو انجام داده منم پول نداشتم بدم یه چند ماهی ازش وقت خواستم یه کمی پول دادم یه مدت زندان بودم و اعسار و بلاخره میخواستم ملکم از دستم نره بعد یکی دو سال رضایتنامه محضری گرفتم ازشو پولشو دادم ولی دیگه پیگیر ملکم نشدم الان 10 سال از توقیف ملکم تو اداره ثبت شمال میگذره و رجوع میکنم دادگاه شمال میگه پرونده ای نداریم به نام شما نه بایگانی نه سیستم اصلا ما نیابتی کار کردیم پرونده تهران هست میرم تهران شعبه مربوطه میگه مال 10 سال پیشه ما هیچی مدارک نداریم و... میگم خمیرم میشد باز یه برگه تو سیستم می‌داشتین و... الان من نامه باید ببرم اداره ثبت تا ملکم رو از بازداشتی آزاد کنم هیچ یک از دو دادگاه نامه رفع توقیف نمیدن رفتم مدارک به حفاظت اطلاعات دادگاه تهران نشان دادم میگه ما نمیدونیم و... من فقط کپی حکمها رو دارم واسه توقیف... چکارکنم رفع توقیف بگیرم!؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به سرپرست مجتمع قضایی یا رئیس احرای احکام آن مجتمع مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به شعبه اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق نامه به ریاست مجتمع قضایی تهران مورد را پیگیری کنید