مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و دیه

سلام وقت بخیر. من ماشین برادرم و یه ماشین دیگه تصادف کردن برادرم مقصر بود متاسفانه فوت کرد تو اون ماشینم دو نفر فوت کردن و چهار نفر زخمی شدن حالا میخوام بدونم دیه برادرم چقدره اخه بعضیها میگن دیه کامل رو نمیدن به مقصر غرامت میدن؟ و اینکه بیمه شخص ثالث برادرم دیه همه سرنشینهای خودرو مقابل رو میده؟ و اخرین سوال بیمه مالی بدنه ماشین برادرم کمه ولی اون ماشین بیمه بدنه داره میشه از بیمه بدنه خودش استفاده کنه بسیار ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان ان بسته ب تشخیص پزشکی قانونی است و تعیین ان با قاضی اجرای احکام کیفری

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بر اساس نظریه پزشکی قانونی مشحص و
تعیین آن با قاضی اجرای احکام کیفری خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه راننده مقصر طبق بیمه نامه به نرخ سال تصادف محاسبه و پرداخت می شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام میزان آن با نظر پزشکی قانونی ، رای دادگاه و محاسبه اجرای احکام‌است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به برادر شما دیه تعلق میگیره و نسبت به سرنشینان طرف مقابل هم هر تعداد باشن دیه تقسیم میشه که باید کسری آن را از صندوق تامین خسارات بدنی دریافت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دیه فوت به برادر شما پرداخت
خواهد شد
و بله بیمه تا سقف تعهد ، دیه خسارات جانی و خسارات مالی وارده بر خودرو را پرداخت خواهد کرد و باقیمانده را خود راننده مقصر باید پرداخت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دیه فوت به برادر شما تعلق می گیرد
وبیمه تا سقف تعهد دیه خسارات جانی و خسارات مالی وارده بر خودرو را پرداخت خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
دیه فوت به برادر شما تعلق می گیرد