مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق کمیسیون برای معامله منجر به فسخ

سلام. زمینی رو چند ماه پیش قولنامه کردیم که به علت عدم کارسازی چک ها الان رای فسخ به نفع ما صادر و قطعی شده ولی مشاور املاک بجت حق کمیسیون خودش طی شکایت در شورا رای به محکومیت ما به پرداخت حق الزحمه به مشاور املاک گرفته حال سوال اینه با توجه به رای فسخ قرارداد که نشان میدهد خریدار موجبات فسخ رو فراهم آورده و ضمن این که معمولا عرف اینه هر که موجبات فسخ را فراهم کنه باید دو طرف حق الزحمه بنگاه رو پرداخت کنه آیا میتونیم به استناد به این مورد در اعتراض به رای شورا رای صادره در مورد حق کمیسیون رو بنفع خودمون بشکنیم ؟ ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مسابقه بند صریح قرارداد فسخ معامله ارتباطی به کمیسیون املاک ارتباطی ندارد و فسخ از جانب هر کسی بوده باشد طرف مقابل و می بایست کمیسیون را بپردازد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طبق قانون تجارت اصولا حق دلالی با انجام معامله باید به دلال پرداخت شود حتی اگر معامله بعدا فسخ یا اقاله شود دلال می تواند حق خود را مطابق آنچه که قانون و تعرفه تعیین شده است مطالبه کند ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به رأی شورا اعتراض دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض خود را پیگیری کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

مدارک نیاز به بررسی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت فسخ قرارداد ، حق الزحمه کمیسیون بنگاه باید پرداخت بشود

و پرداخت کمیسیون دو طرف بر عهده طرفی است که معامله را
فسخ کرده است و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حق دلالی به قوت خود باقی است مگر شرط خلاف شده باشد