مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف تاریخ ابلاغ و مشاهده ابلاغ

سلام. ایا برای شعبه صادر کننده رای بدوی این امکان وجود دارد رای را طوری قرار دهد که متهم بعد از مهلت اعتراض رای را مشاهده کند منظورم عمدا کاری انجام بشه من بعد از مهلت بیست روزه رای رو ببینم اما ولی سامانه نشون بده من رای رو در وقت مقرر مشاهده کردم .. البته این اتفاق افتاده شاید عجیب بنظر برسه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است خیر امکان‌ پذیر نیست

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مهلت از زمان درج در سامانه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد
از زمان ابلاغ به شما ، شما 20 روز مهلت اعتراض خواهید داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
از طریق سامانه ثنا یا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی پیگیری نمایید