مشاوره حقوقی رایگان - جرم تیراندازی

فردی به ناحق از من شکایت تیر اندازی کرده هیچ مدرکی از من نداره ولی به خاطر پارتی که داره تو شهر بنده را بدون هیج مدرکی تحویل پلیس امنیت دادن 10روزو واسم سوسابقه درست کردن تو زندان حتی مکالمه ضبط صدا طرف را داریم که گفته من میدونم تیراندازی کار این نیست دلم واسش سوخت وگرنه ده تا پرونده دیگه میزاشتم روش از این به بعد انقد شکایت های متنوع میکنم گریشو در میارم این شکایت نشد یه شکایت دیگه خاستم بدونم الانم من سند آزاد هستم خاستم بدونم آیا مقام قضایی این اختیار داشته من نگه داره چند وقت و پرونده من به کجا میرسه چه راهی هست که حقم پایمال نشه ممنون از وکلای عزیز

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر دلایل و امارات مبنی بر شکایت واهی دارید به مرجع قضایی ارائه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ده روز سوء سابقه درست نمیشود.هر شکایتی بنماید مهم این است که ادعای خود را ثابت کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مقام قضایی با توجه به محتویات پرونده اقدام می کند شما می توانید از طریق شعبه ای که دستور داده پیگیری کنید و اگر شاهد یا مدرکی دارید به شعبه معرفی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب اداره دارایی واحد اشخاص حقوقی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ادعای وی با دلیل و مستندات ثابت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مقام قضایی میتواند دستور توقیف شما را بدهد
و بعد از رسیدگی ، در صورت اثبات جرم ، حکم مجازات صادر خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مقام قضایی صلاحیت صدور دستور توقیف شما را در صورت نیاز دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود