مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو سیلندر دستکوب

سلام
نیسانی چند مدت پیش خریداری کردم از بنگاه به صورت اقساط بعد از گذشت مدتی متوجه شدم که شماره سیلندر کوبیدنی است بعد به بنگاه اطلاع دادم. تنها پاسخی که داد، باید چک پاس بشه و ربطی به این مسئله ندارد. این ماشین عیب داره و قصد فسخ کردن معامله را دارم. میخوام چک رو پاس نکنم چون ماشین عیب داره.
برای فسخ شدن معامله باید شکایت کنم ؟
دادسرا گفتن که اگر داخل قولنامه شرط داوری باشه قولنامه فسخ هست منظور از شرط داوری چی هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قولنامه شما بی اطلاع بوده اید بر اساس رای وحدت رویه خیار غبن افحش باشد میتوانید معامله را فسخ کنید . ‌

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ بیع را برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس باید دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس تمام معایب خودرو مشخص گردد

و بعد باید دادخواست اعلام تنفیذ فسخ بیع را به علت خیار تدلیس و خیار عیب و غبن را
اقامه نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما