مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی بابت چک برگشتی

سلام ببخشید چکم برگه شده و مجدد بعد از مسدودی دو حسابم چک و پاس کردم حالا مدارک جهت رفع سو تحویل دادم آیا بعد از رفع سو حساب ها از مسدودی در میان یا باید کار دیگه ای انجام بشه بانک میگه فقط رفع سو میشه

پاسخ ها :

رفع مسدودی حساب بانکی بابت چک برگشتی مسدودی حساب بانکی بابت چک برگشتی رفع سوء اثر چک برگشتی سوء اثر چک برگشتی چک برگشتی چک رفع مسدودی حساب بانکی