مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق ازطرف زوج

زوج درخواست طلاق دادن. بنده موافق نیستم و اینکه نمیخوام تو جلسه طلاق حاضرب شم این مشکلی نداره؟ بنده مهریه اجرا نذاشتم. میخواستم مهریه من چجوری پرداخت میشه ..اگه حکم تایید بشه دفتر ازدواج ثبت کنن و تو 3ماه نتونن حق حقوق منو بدن باطل میشه؟ بنده فقط مهریه و نفقه بهم تعلق میگیره

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در طلاق از سمت مرد زن مهم نیست موافق باشد یاخیر حق طلاق بامرد است وبدون بهانه می تواند اما باید حقوق مالی زن ار اول بپردازد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه دادخواست طلاق به درخواست زوج ، بعد از صدور حکم طلاق ، برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه طلاق ، زوج باید ابتدا
یا تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید ( مهریه ، نفقه ، اجرت المثل ایام زوجیت ، جهیزیه و .. )

یا در ظرف سه ماه دادخواست اعسار را مطرح نماید و حکم اعسار صادر بشود

و زوج میتواند مهلت را تا سه
ماه دیگر تمدید نماید

و اگر زوج نتواند در ظرف سه ماه تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید یا دادخواست اعسار زوج پذیرفته نشود
حکم طلاق باطل خواهد شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول باید حقوق مالی شما را تعیین تکلیف کند بعد طلاق

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در طلاق از طرف زوج نیازی به رضایت یا عدم رضایت زوجه نیست
قبل از جاری شدن صیغه طلاق نسبت به حقوق مالی زوجه تعیین تکلیف می شود