مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

سلام وقتتون بخیر
بنده خانمم درخواست مهریه دادن و بنده قبلاً اعسار زدم، و چند روز پیش 10 ماهی یک سکه برای من بریدن، آیا من اشتباه کردم اعسار جلوتر زدم؟ و میتونم باز اعسار بزنم که توان این پرداخت رو ندارم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اصولاً می بایست رای صادر شود و اجرای صادر گردد و بعد از آن شخص درخواست اعسار به نماید اما مستحضر باشید اعسار اعتبار امر مختومه ندارد می توان به دفعات مطرح نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
امکان اقامه دوباره دادخواست اعسار وجود ندارد
و بعد از گذشت مدتی شما باید دادخواست تعدیل اقساط مهریه را به طرفیت زوجه مطرح نمایید