مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی ارث

باسلام ضمن تشکر از شما ،
چنانچه وراث بر سر تقسیم ماترک اختلاف داشته باشند و به مدارک و اسنادی که متوفی قبل از فوت خود به برخی وراث داده بود اعتراض یا ادعایی داشتند تا اینکه برای تقسیم ارث و حل موضوع به شورای حل اختلاف ارجاع می‌شود در شورای حل اختلاف منجر به صلح و نهایتا گزارش اصلاحی از طرف دادگاه می گردد و مطابق گزارش اصلاحی با حضور کارشناس اجرای احکام ماترک در سال 97 تقسیم می شود . الان بعد سه سال اندی از اجرای حکم گزارش اصلاحی بطوریکه یکی از وراث کل سهم الارث خود را فروخت و مابقی نیز تصرف مالکانه دارند آیا یکی از وراث میتونه باز به هربهانه ایی ادعایی داشته باشد و به دادنامه یا گزارش اصلاحی اعتراض داشته باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر گزارش اصلاحی نمی توان اعتراض کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا امکان اعتراض به گزارش اصلاحی وجود نخواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به گزارش اصلاحی نمی توان اعتراض کرد