مشاوره حقوقی رایگان - اثر فوت بر شرط

سلام
بیعی واقع شد و شرط شد که در صورت هریک از چک ها پاس نشود بیع خود به خود منفسخ شود دوتا فقره چک پاس شد و خریدار فوت کردن و فروشنده چک سوم را برگشت زدن سوالم اینه اثر فوت روی شرط چه تاثیری دارد ایا فروشنده حق دارد که بیع را منفسخ شده بداند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله به دلیل اینکه زمانی که شخصی چکی صادر می نماید می بایست در آن لحظه آن مبلغ در حسابش موجود باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر قرار منفسخ می شود بخصوص اگر وراث از موضوع اطلاع داشته باشند و نسبت به پرداخت وجه چک اقدام نکرده باشند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منفسخ یعنی خود به خود قرارداد فسخ شود و چنین اتفاقی نمی افتد. اما به ارایه یک نفر فسخ واقع میشود