مشاوره حقوقی رایگان - پیدا شدن موتور سیکلت

سلام. من موتورم 2/15 سرقت کرده و بلافاصله 2روز بعد پیدا شده با من نه تماسی گرفتن نه پیامکی زدن بعد از گذشت 5ماه من متوجه شدم که موتور پیدا شده و شماره کلاسه مکشوفه و شماره پرونده دارم و تو سیستم خود پلیس گزارش کامل از اموال مکشوفه هست من به اداره پلیس مراجعه کردم قبض پارکینگ من و گم کردن به من یک نامه ای دادن که به پارکینگی که داخل گزارش نوشته برم و قبض مجدد بگیرم ببرم کلانتری که متصدی پارکینگ اول گفت موتورت اینجاست و بعد از گذشت چند دقیقه یک نفر دیگه اومد گفت اینجا نیست برو پارکینگ سعیدی رفتم پارکینگ سعیدی گفتن اینجا هم نیست رفتم کلانتری دوباره بعد از گذشت چند دقیقه گفت اصلا موتورت پیدا نشده اشتباه سیستمی بوده در صورتی که هنوز که هنوزه گزارش اینکه موتور من پیدا شده حتی در کدوم کوچه و حین ارتکاب جرم دستگیر کردن سارق و داخل سیستم ناجا هست من باید چیکار کنم ؟
ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است