مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری شوهر توسط زن ناشزه

سلام. ایا زن ناشزه بعد از فوت هسرش میتواند حقوق شوهر را بگیرد ؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
شرایط زن برای دریافت حقوق شوهر پس از مرگ وی، آن است که زن همسر دائمی متوفی باشد. هم چنین اگرچه به موجب قوانین تامین اجتماعی و استخدام کشوری، از دیگر شرایط برخورداری زوجه از دستمزد متوفی، آن است که زن مجددا ازدواج نکرده باشد، اما با تصویب قانون حمایت خانواده جدید، این شرط حذف گردیده و در حال حاضر، ازدواج مجدد زوجه از استثنائات زن برای دریافت حقوق شوهر پس از مرگ وی نمی باشد.