مشاوره حقوقی رایگان - غیبت بیش از 6 ماه از خدمت ناجا

نیروی پایور ناجا هستم و 6 سال در یکی از سازمان های ذیربط حفاظت یا عقیدتی مشغول خدمت بودم و اردیبهشت ماه سال جاری درخواست استعفا خودم رو به سازمان مربوطه تقدیم کردم و با موافقت رئیس مستقیم و یک رده بالاتر قرار گرفت و به سازمان ارسال شد و سازمان نزدیک به 4 ماه روند استعفا را معطل کرد و در این بین نامه موافقت استعفا من را به ناجا اعلام کرد و ناجا برای گردشکار نهایی نامه ای حاوی کاربرگ برای سازمان من فرستاد که باید با امضا رئیس کل سازمان به ناجا ارسال می شد اما نیروی انسانی سازمان ما به اشتباه کاربرگ را برای رده پایین تر ارسال کرد و با امضا رئیس مادون کاربرگ را به ناجا فرستاده شد و نامه به همین دلیل عودت خورد و مجددا کاربرگ برای امضا نزد رئیس سازمان برده شد و ایشان موافقت نکردند و فرمودند دلیلش این بود که من در سازمان های ذیربط نمیتوانم استعفا دهم و باید به نیرو منتقل شوم که برابر قانون استعفا نیروی های مسلح اصلا چنین چیزی وجود ندارد و این در حالی است که قبل از روند استعفا هم بنده دو بار نامه به سامانه ایشان (رییس سازمان )ارسال کردم و گفتم که می‌خوام استعفا بدم و ایشان گفتند اگر میخواهید از طریق اتوماسیون اعلام کنید و پس از آن بدون در نظر گرفتن نظر من !! دستور دادند که من را از آن سازمان منفک و به نیرو منتقل کنند و تمام روند استعفا را از صفر تا صد دوباره بروم و من هر چه پیگیری کردم جز اینکه میگفتند رئیس سازمان دستور داده و کارش نمیشه کرد چیزی گیرم نیومد . حال تصمیم به غیبت بیش از 6 ماه گرفتم و الان نزدیک به 16 روز شده که در غیبت هستم
و نمی دونم باید چگونه حقم را بگیرم و زندان میرم یا نه و آیا باید شکایتی انجام بدم . اگر کسی می‌تونه راهنمایی کنه بصورت دقیق اعلام کنه . من هدفم استعفا بود که بتونم در جایی دیگر در دولت استخدام بشم مثلاً آموزش و پرورش . ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حوصله کنید برید سر خدمت و در حال خدمت در انجا نیز دوباره استعفا دهید قبولی استعفا در سازمانهای نیروهای مسلح به دلیل اطلاعاتی که دارید به این سادگی نیست مگر غیبت کنید تا اخراج شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اشتباه میکنید
در صورت غیبت ، اخراج خواهید شد و برای استخدام در سازمان دولتی دیگر مشکل ایجاد میشود
بهتر است دوباره درخواست استعفا بدهید و پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولا حضور و اشتغال به کار در محل خدمت برای اقدام به استعفا ضروری بوده و در صورت فرار از خدمت خواهان ادعای استعفا پذیرفته نیست.
ثانیانظر به اینکه پذیرش و یا عدم پذیرش استعفای پرسنل شاغل درنیروهای مسلح از اختیارات قانونی سازمان مربوطه می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید