مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به قتل من

با سلام و احترام
سالیان سال پیش خانواده همسرم مرا به شهرستان کشاندند و ترغیب کردند از درخت گردو بالا بروم و من نمی دانستم بالا رفتم و آسیب بدنی دیدم چیزی نمانده بود قطع نخاع شود حال می توانم از آنها شکایت کنم تمام آن کثافت ها به تریاک معتاد هستند آیا بعد از شکایت خانواده ام را آسیب نرسانند واقعا می ترسم مثل آب خوردن آدم می کشند
حادثه در اورژانس شهرستان ثبت شده است
همسرم نیز همسو با آنها در قتل من مشارکت داشته و پستی و نامردی از خود نشان داده
نمی دانم واقعا چه کنم

تشکر و سپاس

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به اینکه با تمایل خود از درخت بالا رفتید اثبات سوء‌نیت آنها در شروع به قتل مشکل است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اثبات سوء نیت در سوال مطروحه شما کمی سخت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده طرح شکایت نتیجه مطلوبی نخواهد داشت

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه ادله و مراکتان کافی باشد ممکن است