مشاوره حقوقی رایگان - ازمون استخدامی بانک ..

سلام وقتتون بخیر
من تو ازمون سال 1400 بانک ... مرحله کتبی رو قبول شدم و یک پیام برای بنده ارسال شده بود تو سایت اعلام نتایج و ازمون خاسته شده بود که مدارکمون رو اپلود کنیم . یکسال منتظر بودیم و توی این یکسالم هرچی زنگ میزدم نیروی انسانی بانک میگفتن منتظر باشین نوبتتون که بشه دعوت میشید به مصاحبه . الان بعد گذشت یکسال برگشتن میگن که شما جز نیروهای ذخیره بودید و استانتون تکمیل ظرفیت شده و ما دیگه شما رو نمیخاییم . میخاستم بدونم با توجه اینکه توی دفترچه ازمون هیچ چیزی در مورد ظرفیت مورد نیاز استان و شهرستان و همچنین میزان ظرفیت از لحاظ سهمیه بندی و جنسیت اینا ذکر نشده بود و توی اعلام نتایج هم هیچ درصد و نمره ای به ما نشون نداده اند . ایا میتونم به این ازمون اعتراض داشته باشم ؟! ایا توی دیوان عدالت اداری شانسی داریم؟! البته تعدادمون هم کم نیس که اینجوری یکسال ما رو اواره خودشون کردن و بدون اینکه ظرفیتی مشخص بشه ، بدون اینکه درصدی برامون بزارن ، همینجوری یه پیام دادن و گفتن قبولین ولی الان دیگه میگن شما رو نمیخاییم ، در حالیکه اصول ازمون اینه همه چی با جزییات به داوطلب اعلام بشه ، حالا میشه در این مورد کاری کرد ؟!
تازگیا هم شنیدم که بدون اینکه تکلیف مارو مشخص کنن میخان باز ازمون جدید بزارن و یه پولیم از اونجا به جیب بزنن و باز یه عده ای رو الکی اواره کنن !
من حتی ی بارم زنگ زدم معاونت نیروی انسانی بانک و ازشون خاستم رسیدگی کنن ! استعلام کرد و گفت اسمت تو لیست مصاحبه هست و دعوت میشی ولی بازم با گذشت چند ماه خبری نشد ! حالا زنگ میزنیم میگن نه دیگه همه چی تموم شده ؟!
تا اونجایی که حتی من اطلاع دارم به کسایی که تو ازمون قبول نشده بودن زنگ زدن و استخدامشون کرد با بند پ و اینا ! ولی متاسفانه چون هیچ مدرکی نداریم نمیتونیم هیچ چیزیم ثابت کنیم ! حالا سوال من اینه ایا میشه تو این شرایط به دیوان شکایت کرد و بخاطر اینکه اینا اومدن و بصورت غیرشفاف ازمون برگزار کردن و فرایند استخدام رو جلو بردن از دیوان خاست به این مورد رسیدگی کنه یا نه ؟! الکی وقت خودمونو هدر ندیم ؟!
یه مورد دیگه اینکه بانک ... یه بانک خصوصیه تقریبا ! ایا دیوان به مسئله ورود میکنه به این خاطر یا ن میگه چون خصوصیه نمیشه کاری کرد ؟؟؟
پیشاپیش خیلی ممنون از راهنماییاتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیوان مربوط به ارگان های دولتی می باشد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر بانک دولتی است می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید