مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

با سلام
من دارم طلاق میگیرم ولی طرفم به دامادمون زنگ زده و تهمت زنا زده به خانومش و زندگی اینا رو نابود کرده . خواستم بدونم میتونم شکایت کنم ؟ یا اینکه اون طرف ک این موضوع رو فاش کرده محکوم هست؟

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
شمایت کیفری مطرح نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فردی که به اون نسبت زنا داده شده می تواند تحت عنوان افترا ، نشر اکاذیب و قذف پیگیری نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متضرر بله می‌تواند طرح شکایت نماید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود زیرا اصل بر برائت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما خیر
ولی همسر دامادتون میتواند شکوائیه قذف را مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دلایل کافی دارید می توانید شکایت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت داشتن دلایل اثباتی میتوانید شکایت کنید