مشاوره حقوقی رایگان - نیابت

باسلام و درود. چندروز پیش خودروام توسط دو سارق مسلح از شهر کرج ربوده شد و پی تحقیقات مشخص که خودرو من در شهر کرمانشاه توسط کلانتری پیدا شده من اینجا کارهای اداری و بازپرس و شناسای را انجام دادم و یه نیابت از دادگستر اینجا برای دادگستری کرم
انشاه گرفتم لطفا مراحل کارهایی را که آنجا
باید انجام بدم رو برام راهنمایی کنید ممنون میشم موند چکار کنم تا ماشینم آزاد بشه

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید هر زمان در شعبه کرمانشاه ثبت شد مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست نیابت به دادسرای کرمانشاه دهید تا درآنجا رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورا به دادسرا حوزه قضایی کرمانشاه مراجعه نمایید و درخواست خودرو خود را نمایید
و باید در سیستم آگاهی پیدا شدن خودرو را اعلام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تمایل درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد پیگیری قرار بگیرد