مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب برای مهریه

سلام لطفا راه مسدود کردن حساب برای مهریه را بطور کامل توضیح دهید ؟
و سوال دوم اینکه ایا برداشت مهریه از دیه تصادف همسرم ممکن است

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر ثبت کننده ازدواج و اجرای ثبت پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دفتر ثبت ازدواجی که در آن عقد کرده کرده اید پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از طریق اجرای ثبت درخواست توقیف اموال زوج را نمایید یا
بعد از صدور حکم قطعی و صدور و ابلاغ اجراییه و در صورت عدم پرداخت مهریه در ظرف مهلت 10 روز از ابلاغ اجراییه ، شما میتوانید
درخواست توقیف اموال و حسابهای
بانکی زوج را به اجرای احکام
مطرح نمایید