مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اجاره بها سرقفلی

سلام
بنده مستاجر و صاحب سرقفلی مغازه هستم.مالک مغازه دادخواست افزایش اجاره بها تنظیم نمود و بعد از تعیین کارشناسی رای به افزایش اجاره بها صادر شد.( لازم به ذکر است بعد از اعتراض بنده رای مذکور در دادگاه تجدید نظر نیز با همان کیفیت بدوی تایید گردید.) از آنجا که در دادنامه زمان شروع پرداخت اجاره بهای جدید ذکر نشده،سوال اینجاست که از چه تاریخی اقدام به پرداخت اجاره بهای جدید کنم؟
(کارمندان حل اختلاف گفتند از تاریخ صدور حکم قطعی ، اما چون شفاهاً گفتند خواستم بدانم طبق قانون از چه تاریخی است؟)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از تاریخ صدور حکم باید اجاره‌بها را به مالک پرداخت نمایید یا به صندوق دادگستری واریز کنید

و در صورت عدم پرداخت اجاره بها ، مالک میتواند درخواست تخلیه مغازه
بدون پرداخت حق سرقفلی
را نماید