مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه مجازی

سلام بنده تاریخ 14010625در فضای مجازی یک خودرو تصادفی دیدم و مجازی خریدم و مبلغ بیعانه 5 میلیون زدم ولی بشرط اینکه خودرو بنده را در اصفهان یکشنبه تحویل دهد و بنده ماشین خاور کرایه کردم تا برود یکشنبه صبح ساعت 10تاریخ 14010627 ماشین بارگیری کند فروشنده از صبح ساعت 8تا ساعت 11 شب معطل کرد ودر حین خیلی تناقض گوی داشت مثلا(ماشین شهرکرد هست ماشین یاسوج هست یا سند خورده آماده هست نه مشگل سند دارم) بلاخره تعهد خود عمل نکرد مبلغ 4 میلیون کرایه خاور دادم الانم مبلغ بیعانه رو نمیده لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید مطابق توافقاتی که داشتید اقدام کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به پلیس فتا مراجعه نمایید
و سپس شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را اقامه نمایید