مشاوره حقوقی رایگان - اسیب وارد شده

سلام نظامی هستم معاف از رزم بودم وبرای تمدید درخواست معرفی مجدد به کمیسیون پزشکی را دادم ولی معرفی نشدم وبالاجبار در رزمایشی شرکت کرده که بلافاصله پس از برگشت دچار عود بیماری ونقص عضو شدم چگونه میتوانم خسارت دریافت کنم وایا نظامیان هم مانند قوانین کار چیزی دارند چون بیماری خاص دارم ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با اثبات تقصیر و ارائه مدارک پزشکی می توانید غرامت دریافت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت نمایید تا بیماری شما در کمیسیون بررسی گردد