مشاوره حقوقی رایگان - مراحل انجام و ابلاغ کمیسیون ماده 100

باسلام
مراحل تشکیل کمسیون ماده 100 شهرداریها درمورد تخریب مستحدثات ساختمان چگونه است؟
آیانماینده دایره حقوقی شهرداری میتواند بدون تشکیل کمیسیون ماده 100 ورای بدوی وابلاغ به مالک یامتخلف میتواند دستورمقام قضایی رابرای تخریب اخذ وعوامل شهرداری کارتخریب راانجام بدهند
اجازه حمل وبارکردن وسایل ساختمان رادارند آجر.سیمان میلگردو.....
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای تخریب باید ابتدا به مالک ابلاغ بشود
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مراتب جهت تخریب به مالک حتما ابلاغ می‌گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خرید ابتدا می بایست ابلاغ صورت می گیرد