مشاوره حقوقی رایگان - چاه های غیر مجاز پیش از سال 85

باسلام. بنده یک زمین کشاورزی به مساحت 3 هکتار دارم که یک چاه قدیمی موجود بوده حدود دو ماه پیش از بنده شکایت شده که چاه غیرمجاز هست و بنده یک اخیاریه آبها و وزارت نیرو سال 74 و 75 دستم هست که اون موقع مبلغ 9720 تومان بوده است بنده به اداره آبیاری شهرم مرجعه کردم و به من گفتن که چاه شما در لیست آمار موجود نیست پرونده بنده به اداره دادیاری ارسال شده ممنون میشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد صدور رای از طرف کمیسیون اگر رای به نفع شما نبود می توانید از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به رای کمیسیون اعتراض کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مربوطه با مدارکی که دارید پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به رای کمیسیون اعتراض کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت داشتن مدارک به دادیاری محترم تحویل دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از شهود محلی و یا شورای محل میتوانید استشهادیه درخصوص بهره برداری از چاه تهیه کنید و از خود دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید و چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید