مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر 9 ساله

با سلام خسته نباشید
اگر زن نفقه و مهریه میگیرد و مرد دختر 8 ساله را با خود برده باشد "در حال حاضر با حکم ملاقات با فرزند دیدار دارد"
در زمان 9 سالگی میشود بوسیله دادگاه دختر را از پدر بازگرفت با توجه به اینکه انتخاب فرزند مادر باشد
آیا دادگاه دخالت دارد ؟
چاره چیست ؟
چون وقتی که میگویند در 9 سالگی انتخاب با خود فرزند هست ولی بدون مداخله دادگاه که پدر حاضر به بازگرداندن طفل نخواهد شد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، دختر با 9 سال تمام قمری (سن بلوغ) از حضانت والدین خود خارج و می تواند با هر یک از والدین خود که تمایل داشته باشد زندگی نماید و در اینصورت نیاز به حکم قضائی نیست و همچنین مرجع قضائی بابت ادامه نگهداری طفل توسط پدرش مداخله ای نخواهد نمود .

جواد  وطن خواه قولنجي

جناب آقای جواد وطن خواه قولنجي :

سلام دختر با 9سال تمام قمری یعنی سن بلوغ مختار به انتخاب زندگی باهریک ازوالدین خود می باشد ودادگاه تکلیفی درتعیین حضانت ندارد.