مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام
اگه من به دادگاه ثابت کنم که شوهرم بهم خیانت کرده یا مشروبات الکلی استفاده میکرده میتونم حضانت دخترمو ازش بگیرم؟
و اینکه حق طلاق به من داده میشه؟
مهریه بهم تعلق میگیره؟
حضانت دختر تا چند سالگی با مادرشه؟
ثابت کردن خیانت چه مدارکی لازم داره یعنی فقط عکس کافیه؟
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضانت حق و تکلیف پدر است اما شما میتوانید با اثبات مصرف مشروبات و یا عدم ثبات اخلاقی حضانت را بگیرید. تا 7 سالگی پیش مادر است. برای اثبات رابطه نامشروع عکس یکی از دلایل است باز هم مدرک پیدا کنید تا ثابت شود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما بسیار گسترده است و نیاز به گفت و گو دارد لذا از طریق مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حضانت حق و تکلیف پدر است اما شما میتوانید با اثبات موارد مذکور سلب حضانت را بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضانت حق و تکلیف پدر است اما شما میتوانید با اثبات موارد مذکور سلب حضانت را بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است
اگر ثابت کنید می توانید حضانت بگیرید و طلاق بگیرید.
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید ادعای شما در دادگاه اثبات بشود و درصورت اثبات ، ممکن است قاضی حضانت فرزند را به شما بدهد ولی قاضی نمیتواند حق طلاق را به شما بدهد و مهریه هم در هر حال به زوجه تعلق خواهد گرفت
و حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریعه تحت هر شرایطی تعلق میگیردحضانت دخترو پسر تا 7سالگی با مادر هستخیر عکسکافی نیست و نیاز به دالایل مستند دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،کاربر گرامی سوالات زیاد است و نیاز به بررسی و تبادل نظر و گفتگو دارد لطفا تماس بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بتوانید مواردی را که فرمودید اثبات کنید از مصادیق سو معاشرت و عسر و حرج است و می توانید طلاق بگیرید . مهریه شما پابرجاست حضانت تا هفت سالگی با مادر است اگر رفتارهای غیر اخلاقی همسرتان را ثابت کنید احتمال اینکه بعد از 7 سالگی حضانت با شما باشد هست .

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

موضوع شما گسترده است نیاز به بررسی بیشتر دارد