مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر

سلام. دختری که 12 سال سن دارد و پدرش به دلیل پرداخت نشدن مهریه زندانی شده است آیا این دختر چون که از سن حضانت خارج شده می‌تونه بگه که میخواد پیش مادرش نمونه و پیش جد پدری یا مثلاً عموش زندگی بکنه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دختری که از آن خارج شده یعنی از 9 سال به بالا می تواند خودش تصمیم بگیرد بله این امکان برای دختر وجود دارد چرا که دادگاه در خصوص حضانت صرفاً مصلحت دختر را در نظر می‌گیرد و میبیند چه به مصلحت ایشان است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله تصمیم با دختر خانم هست چنان‌چه محجور نباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر چند ار تحت حضانت خارج است ولیکن اصولا یا باید با پدر یا با مادر زندکی نماید مگر انکه مادر صلاحیت نداشته باشد که با اطرافیان واقارب وی خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تصمیم با دختر خانم هست چنان‌چه محجور نباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می تواند نزد پدربزرگ بماند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله دختر 12 ساله خودش می تواند تصمیم بگیرد.
می تواند پیش عمو یا پدربزرگش زندگی کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله چون از سن حضانت خارج شده میتواند مستقل تصمیم بگیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

چون از سن حضانت خارج شده میتواند مستقل تصمیم بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله چون به سن بلوغ رسیده خود شخصا می‌تواند در این خصوص تصمیم بگیرد