مشاوره حقوقی رایگان - زندان

باسلام متمهم به 2سال حبس تعزیزی محکوم شده والان خودش رو به دادگاه معرفی نمیکنه وما ضامنش رو خواستیم وفیش حقوقی گذاشته اگه نتونه متهم رو به دادگاه معرفی کنه ایا دادگاه ضامن رو دستگیر میکنه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر حسب مورد ضامن محکوم به پرداخت وجه الکفاله یا ضبط وثیقه خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به ضامن ابلاغ میشه تا متهم را در دادگاه حاضر کنه
در صورتی که در مهلت قانونی متهم را معرفی نکند وجه ضمان یا وثیقه ضبط می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خیزان دستگیر نمی شود وجه التزام ضمانت ضبط می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضامن باید وثیقه و یا کفیل باسد تا متهم ازاد شود موقتا و رسیدگی ادامه پیدا کند تا محکومیت قطعی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
ولی اگر متهم خود را معرفی ننماید ضامن باید مبلغ وجه التزام را پرداخت نماید