مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تحویل مبیع، دریافت خسارت تاخیر ، الزام به دریافت پایان کار و ... به صورت یکجا

ملکی را پیش خرید نمودم و با ابنکه زمان تحویل آن گذشته هنوز تحویل اینجانب نشده است ولی تقریبا عملیات عمرانی آن به پایان رسیده است.
آیا امکان دارد که دادخواست الزام به تحویل مبیع ، دریافت خسارت تاخیر ، الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند را به صورت یکجا بدهم ؟ اگر جواب منفی می باشد اولویت صحیح به چه صورت می باشد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید در دادخواست واحد تمامی ذکرشود