مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

باسلام
شاکی متهمی هستم به جرم کلاهبرداری یک میلیاردی پانصد میلیونی زندانی شده و حال بعد از گذشتن چندسال از حبسش با گذاشتن وثیقه سند ملکی و ضامن کارمند به مرخصی رفته و در غیبت وفراریه ایا من درخواست ضبط وثیقه سند ملکی و ضامن کارمند بدهم به نغع من ضبط میشه که طلبم ازش بگیرم یا به نفع دولت ضبط میشه .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است مراجعه نکند از وثیقه برداشت می‌گردد