مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام وقتتون بخیر
من 4 ساله ازدواج کردم و 1 ساله زیر یک سقف با همسرم زندگی میکنم.
شوهرم پرولاکتینش بالاس و خیلی وقتا سردرد میشه با میگیری و دکتر رفتن گفتن باید عملش کنن. الان به من گفته که قبلا یه بار به خاطر همین بیماری سرش رو عمل کرده بوده و به تمام اعضا خانوادش سپرده ک ب من چیزی نگن
میخوام بدونم میتونم برای طلاق اقدام کنم
حق با من هست یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر امکان طلاق با این شرایط وجود ندارد
مگر اینکه بتوانید ثابت کنید زندگی با این شخص غیر ممکن است که با اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید.
به نظر بهترین راه حل طلاق توافقی است

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
خیر از موارد عسر و حرج و یا تدلیس نمیباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است فریب در ازدواج منتفی است با شرایطی امکان فسخ نکاح متصور است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر از موارد تدليس تلقي شود بله مي توانيد جدا شويد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولا دعوای فسخ نکاح به راحتی پذیرفته نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر در دادگاه اثبات گردد
که در زمان انعقاد عقد نکاح شما اطلاعی نداشتید
و شما می توانید به عسر و حرج و شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه استناد نمایید. و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اثبات از باب تدلیس می توانید اقدام نمایید
یا از باب عسر و حرج با اثبات اینکه بدین لحاظ زندگی شما مختل شده است اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر موارد بیان شده موجب حکم طلاق نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازمند برسی اسناد و مدارک جهت اقدام حقوقی و کیفری در خصوص فریب در ازدواج می باشید . با توجه به ظرافت و پیچیدگی های مختص و استراتژی دفاع خاص در طرح دعاوی خانواده این چنینی در صورت تمایل می توانید درخواست مشاوره تلفنی فرمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف این بیماری موجبات طلاق را ایجاد نخواهد نمود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید عسر و حزرج خود را بتوانید از این طریق با ارائه مدارک ثابت کنید.تدلیس در ازدواج حق فسخ دارد که بعد از اطلاع فوری باید اقدام شود فریب در ازدواج مجازات کیفری دارد.