مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ملکی

با سلام
برا من پیام اومده که
اقای.....پرونده شما به شماره.....به شماره بایگانی......به شعبه دادستان م 4 اصفهان ارجاع شد در صورت نیاز به حضور ابلاغ میشود
منظورش چیه
ما یه شکایت ملکی داشتیم چند روز پیش وکیلمون گفت که انگار طرف مقابلم از شما شکایت کرده فکر کنم شماره منو داده برای شکایت چون منم تو اون مغازه کار میکنم
ایا ممکنه شکایت به نام من ثبت بشه پیام بالا برام اومده ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکایت ثبت شده است
منتظر ابلاغ باشید
موضوع دعوا دقیقا چیست؟