مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار و بازنشستگی

با سلام بنده سال پیش درخواست سختی کار دادم تایید شده و تامین اجتماعی رای به پرداخت 4٪ سختی کار رابه کارفرما ابلاغ کرده ولی کار فرما حاضر به پرداخت نیست واز زمان اطلاع از این موضوع از تاریخ 21/4 /بنده رابه کارخانه راه نداده ومن هم در اداره کار شکایت کردم دریک نوبت به کار فرما یک ماه مهلت پرداخت 4٪ حق بیمه را داده اگر این بار هم پرداخت نکرد چکار باید کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

از طریق تامین اجتماعی و اداره کار جریمه می‌شود

مجدد ندادند؛
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید علاوه بر الزام کارفرما به پرداخت خودتان مبلغ را پرداخت و سپس مراجعه کنید و مطالبه وجه و توقیف اموال وی را بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قابل پیگیری از طریق تامین اجتماعی و اداره کار است