مشاوره حقوقی رایگان - استراد ماشین

با عرض سلام و خسته نباشید
3سال قبل ماشین از برادر خانومم بدون قولنامه خریدیم و طلاهای کردستان خانومم بود را بهش قیمت کردیم و دادیم بعد سند را به نام خانمم کرد و الان طلاق دادم آیا میتوانم پس بگیرم یا نه؟ چه دادخواستی بدم ؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
باید دید تحت چه عنوان و به چه روش منتقل شده، شاهدی وجود دارد، قصد طرفین چه چیزی بوده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی دارد . جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از مشاوره ی تلفنی استفاده کنید .