مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه اجاره ای و اعتبار قرارداد

سلام. حدود 15سال مستاجر مغازه ای هستم الان تقاضای تخلیه و شکایت به حل اختلاف کردن قولنامه ای که بینمون هست امضا شاهد ندارد،دراین خصوص لطف بفرمایید راهنمایی کنیدواینکه ایا شورای حل اختلاف باوجود این موضوع میتواندبه تخلیه حکم بدهد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی رای شورا قابل اعتراض در دادگاه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود در دادگاه امکان پذیر است باید تخلیه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که امضاء‌ شاهد نباشد دستور تخلیه فوری قادر نمی شود
ولی می تواند حکم تخلیه بگیرد و فرقی به حال شما نمی کند و باید تخلیه کنید و فقط زمانبر است.
بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید قرارداد بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی دارد . در صورت نیاز به کسب اطلاعات دقیق درخواست مشاوره تلفنی نمایید .