مشاوره حقوقی رایگان - نحله

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده دادگاهی طلاق داشتم قاضی به زوجه گفت چون اثبات اجرت المثل سخت است برای شما نحله تعیین میکنم ! آیا این امکان هست؟
زوجه به دروغ گفت که گفت 11 ماه نفقه معوقه دارد ازش پذیرفت و به من گفت باید اثبات کنی که نفقه دادید و فرستاد برای کارشناسی تعیین مبلغ نفقه چه جوری قاضی الکی این مدت را از زوجه می پذیرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خوب شما اعتراض کن و بگو زیر یک سیف زندگی کردیم اماره پرداخت نفقه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدارک پرداخت نفقه را ارائه دهیدیا از طریق شهادت شهود و...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موترد وشرایط مختلفی وجود دارد جهت اثبات که نیاز به انذ توضیحات از شما جهت راهنمایی دقیق است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست برسی مجدد و تجدیدنظر خواهی پس از صدور حکم در دادگاه بدوی نمایید .