مشاوره حقوقی رایگان - جعل و استفاده از سند مجعول

با سلام
فردی با برگه قولنامه عادی که در هامش ان قرارداد اقاله شده بوده است و با امحای قسمت اقاله شده قولنامه اقدام به اخذ سند اجاره از استان قدس در سال 86 می نماید که به دلیل 10 سال اعتبار مجدد در سال 97اقدام به تمدید ان می کند با توجه به اینکه مبنای صدور اجاره خط همان قولنامه عادی بوده است و فرد با دستکاری و امحای قسمت اقاله اقدام به تنظیم اجاره خط در سال 86 و مجدد 97 نموده است ایا امکان دعوی کیفری وجود دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت جعل مشمول مرور زمان شده است

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مخدوش و‌محو نمودن از موارد جعل است که توسط کارشناسی احراز میگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای شکایت کیفری در جرایم تعزیری مثل جعل در اسناد عادی یک سال از تاریخ اطلاع از جرم بیشتر نباید گذشته باشد.شکایت حقوقی برای ابطال قرارداد با ارجاع به کارشناس کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله در صورت اثبات تحت عنوان جرم جعل قابل پیگیری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است مشمول مرور زمان شده است