مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

سلام
من در دادگاه تجدید نظر بخاطر مشارکت در کلاهبرداری 7میلیونی بنا بر حکم قطعی محکوم به تحمل 8 ماه حبس تعزیری و پرداخت دو جریمه دولتی به مجموع 14 میلیون شدم در شروع دادگاه به عنوان متهم حدود 40روز هم زندانی بودم حال با توجه به نداشتن سابقه کیفری چه راهی برام وجود داره که مجدد زندانی نشم؟
بتونم جریمه هارو تقسیط کنم؟
یا به نوعی قبل ورود مجدد به زندان درخواست تبدیل یا تعلیق مجازات کنم؟
من متاهلم دادگاه هم چند استان با محل زندگیم فاصله داره و با مجدد زندانی شدنم جزء پاشیدن زندگی و بدهکار شدن چیزی آیدم نمیشه.
از اینکه تو این شرایط بهم کمک میکنید صمیمانه سپاسگذارم.با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید و درخواست پابند بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولین کار جلب رضایت شاکی و پرداخت حق آن فرد یا افراد مالباخته است بعد پرداخت جریمه نقدی یا دادخواست اعسار از پرداخت جریمه نقدی بعد درخواست عفو یا مجازات جایگزین