مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه بلاعزل در فروش

عرض ادب
زوجه صرفا با وکالت نامه در فروش اقدام به فروش منزلم را کرده.در وکالت نامه اخذ ثمن معامله قید نشده بوده.بنگاه املاک این معامله رو صورت داده و ثمن معامله از خریدار به زوجه انتقال گرفته.و زوجه ثمن را به اینجانب عودت نداده .
آیا میشود از بنگاه املاک شکایت کرد و معامله را فسخ نمود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه ثمن
معامله و خسارت تاخیر تادیه را به طرفیت زوجه و خریدار اقامه نمایید و زوجه محکوم به پرداخت ثمن معامله خواهد شد و ..
ولی امکان فسخ معامله وجود ندارد