مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ‌وراثت

‌سلام، آپارتمان مسکونی من، ‌متعلق به پدرم است. در تهران حدودا 10 سال پیش، به صورت قولنامه و‌ وکالت بلاعزل از ایشان خریداری ‌کردم. متاسفانه پدرم مدت کوتاهی بعد از آن و قبل از این که من سند را به نام خود منتقل کنم، به بیماری غیر منتظر‌ه ای مبتلا شد و جهت مداوا به خارج از کشور سفر‌ نمود.‌ ولی متاسفانه در آن جا فوت نمود و ‌در‌ همان جا ‌به ‌خاک ‌سپرده‌ شد. از آن زمان تاکنون من در این آپارتمان ساکن هستم. با توجه به این که ‌مادرم‌ سالیان ‌پیش قبل از پدرم فوت نموده. من تنها فرزند خانواده می باشم.‌ سند این آپارتمان به نام پدرم بوده و ایشان هیچ گونه دارایی دیگری ندارد. تاکنون نسبت به دریافت انحصار وراثت اقدام ننموده ام.
در‌ حال حاضر یکی‌ از آشنایان خریدار آپارتمان مذکور است. من به علت نیاز‌ شدید مالی‌ و این که انحصار‌ وراثت زمان بر ‌است ترجیح می دهم این آپارتمان را سریع تر بفروش برسانم. سوال من ‌این است ‌که اگر‌ من این آپارتمان را‌‌ بدون انجام انحصار ‌وراثت و فقط با وکالت بلاعزل که از پدرم دارم بفروش برسانم در‌ آینده این موضوع، آیا پیامد قانونی برای من خواهد داشت؟ در این صورت چه خواهد بود؟
 با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

وکالت با فوت موکل باطل میشود لذا نمیتوانید اقدام کنید. حتما با انحصار ورثه نسبت به انتقال اقدام نمایید

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
اولا اخذ گواهی حصر وراثت زمان زیادی به طول نمی انجامد ثانیا بهتر است ابتدا گواهی حصر وراثت را اخذ نمایید و سپس از طریق طی تشریفات قانونی اقدام نمایید تا مشکلات بعدی برای شما و خریدار ایجاد نگردد