مشاوره حقوقی رایگان - راه زمین کشاورزی

باسلام .بنده یک زمین را با همسایه بغلی تعویض کردم و توافقی دو متر عقب کشی کردم بدون دریافت هیچ مبلغ ویا دریافت زمین .ودرب وفنس کشی کردم بعد از چهار سال که درب را گذاشته بودم طرف مقابل اصرار کرد که باید اون دومتر را که عقب رفتم را به اسم من بزنی تا در آینده مشکلی پیش نیاید و منم هم این کار کردم ونوشتیم در این دومتر عقب کشی حقی ندارم آیا در آینده طرف میتواند راه بنده را قطع کند .لازم به توضیح است که به ازدو متر که من رفتم عقب حریم جوب آب هس وعموم از قدیم از این راه رفت آمد میکنن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر راه ارتفاق دارید خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب برای شما صادر شده و می بایست برای آن اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی بیشتر است آینده را نمی توان پیش بینی کرد.