مشاوره حقوقی رایگان - راه زمین کشاورزی

سلام خداقوت. یه زمین کشاورزی داریم حدود3هکتار داخلش سه قطعه زمین قابل شخم زدن هست گندم میکاریم بقیه ش چمن طبیعی علوفه میکنیم برا گاو حالا راه زمین ما از زمین همسایه بوده ولی قدیم با اولاغ بار جابه جا میکرده پدرم وباگاو نر شخم میزده وزمین همسایه هم چمن هست حالت مرتع داره ولی همواره واینکه واسه آبیاری هم کانال آب از همون جایی که کنارش حیوان رو بوده وجود داره و الانم از همون کانال آبیاری میشه و بعد از زمین همسایه، همسایه دوم هم آثار راه حیوان رو مونده قابل رویت هست آیا راه حیوان رو همون تراکتور رو محسوب میشه و میشه تو دادگاه راه تراکتور را اثبات و باز کرد واینکه زمین همسایه صاحب اصلی موقع فروش به شخص جدید تو قولنامه نوشته راه حیوان رو دارن تراکتور ندارن و نزدیک 12تا20سال هست با بزرگواری وگذشت همسایه های دیگر از زمین اونا با تراکتور رد میشیم ولی حیوان رو الانم استفاده میکنیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی موقعیت راه مشخص گردد

و سپس دادخواست تصرف عدوانی
به طرفیت همسایه که راه را بسته است اقامه نمایید
و باید با تتظیم لایحه دفاعیه دقیق ، دفاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است اول درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس را تنظیم نمایید