مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام. من چهار سال است به علت اعتیاد درامد خود را دست همسرم دادم تا حساب دست ایشان باشد یک ماه پیش با هم رفتیم بانک پولها را حساب کتاب کنیم یک خانه کوچک بخریم که ایشان فرار کردن خانه پدرشان و مرا با دو فرزند رها کردن در خانه مستأجری الان باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید الزام به تمکین وی را مطرح نمایید و بابت وجوه نیز حسب مورد وکالت وی را ثابت و استرداد وجوه را از مراجع قضایی علیه ایشان بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت استرداد پول خود اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که پرداخت نکرد می توانید دادخواست بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید بتوانید ثابت کنید که همسرتان وکیل شما در انجام امور اداری بوده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیانت در امانت محقق نشده است
دادخواست حقوقی مناسب می‌توان مطرح کرد